U drustvo se moze uclaniti svako ko deli i podrzava ciljeve drustva. Inicijative i projekte mogu pokrenuti i novi clanovi, bez obzira na trajanje clanstva, ako za to imaju saglasnost vecine. Odluke na sastancima donese svi clanovi, po principu vecinske odluke, glasa se "Za" ili "Protiv". Godisnja clanarina iznosi 60 evra a clanarinom prikupljena sredstva trose se na sam rad drustva, internet prezentaciju, potrosni materijal itd.,u planu je iznajmljivanje odgovarajuce prostorije koja ce biti sediste KD "Podvrska".

Preuzmite kompletan statut!

 

Ako zelite da se uclanite u "Kulturno drustvo Podvrska" to mozete uraditi na sledece nacine:

1. Licno, dolaskom na jednom od sledecih sastanaka, mesto sastanka i vreme mozete naci u kalendaru. 
2. Uplatom clanarine na Bankovni racun drustva: Kulturverein "Podvrska" , IBAN: AT23 1420 0200 1094 4423, BIC: EASYATW1 ! Sa naznakom (Verwendungszweck)  "KD Podvrska clanarina i tekuca godina" !!

 

Ako se ucljanjujete uplatom, na gore navedeni bankovni konto, popunite formular i uplatite clanarinu u roku od 5 dana.

Za registrovane clanove KD "Podvrska" na sajtu ce uskoro biti uredjen deo sa zapisnicima sastanaka,relevatnim dokumentima, itd., tako da ce i clanovi koji ne zive u Becu imati prilike da prate rad KD "Podvrska".  Razmislja se o mehanizmu kako da se u donosenju odluka ukljuce i clanovi koji ne prisustvuju sastancima a oni ce svakako biti putem mail-a, sajta i drustvenih mreza biti informisani o svim relevatnim stvarima.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte nas.